Beauty

Thijs En Eythora Doen De Liefdestest | Tina Daagt Uit #2 | Tinatv

In de pot in de pot thijs voor indruk nog ah je zich mooi lekker vindt nee wat ik het leukst opnieuw tina ik weet webster weet dit en jij niet hoi leuk dat jullie kijken naar nieuwe 10 en tv vandaag tina dag uit en ik word uitgedaagd samen met eten en jullie kunnen er misschien kennen van acteur en.

Prestaties of als een vriendinnetje wat ijs wij gaan een leuke chance doen ik ben nu benieuwd we gaan en geloof test veel over elkaar weten we hebben allebei een boys ook rechts als een vraag bijvoorbeeld wat is.

Lievelings eten en dan schrijf ik op wat mijn lievelingseten is en in toelaat een hoop ik dat ik hetzelfde tijd aan anders krijgt zijn ging punt dus dat is hoe ver gaat beginnen oké de eerste vraag wat is mijn rol dat iedereen kunnen lezen typ.
Natuurlijk wel drie na ik weet.

Hekster weet dit en jij niet teleurstellen allemaal heel veel mijn hier ben ik ja maar dat zo als ik dat niet zou even wacht doe ik even het jaartal ja groot gewoon we zijn in zo bejaard de armoe liep gewoon volgende vragen wat vind ik.

De leukste bijna weer mij geeft ik ga nu gewoon getrokken wat we vaak denk ik oké wat is mijn vader vlees te drukken en dan eten maar ik ga voor soort van denken.

Wat jij neemt ik denk niet dat jij op dit moment denkt dat ik denk turnpakje bevestig vet logisch geweest met het kan maar in formaat het vaak maar wat is mijn schoenmaat het is leuk en hij verschilt is altijd schrijft maar heb je soms.

Wel een tijd wat is mijn grootste de gouden olympische spelen die zeer maar jullie zo ik heb gebruikt meest.

Minder niet zo schrijf ik heb een esther views dus als je t daar dat vindt hij was mediteren ja ja hij was naast een u ook bent het is de professor jij wat vind ik het leukste opnieuw wat we dit leuk j naar binnen zijn bruiner maar wat was dat ik word echt heel wat anders dan heb.

Je bommel schreven chocola hier zie je wat is mijn lieve invliegen nee ja kom renaldo mijn single die ledino do you then i do do for the.

Game you know there would be there nee echt ja volgende vragen wat doe ik dat weer.

Zo stil staan van adc hier monique je kijkt eerst op het is ofzo dat was beroerd waar zou ik samen met jou opnemen dingen waar ik wil graag nou ik moet mijn pizza dus het is niet koud is in de hand die is mijn grote voorbeeld van brazilië wat is weg en komt nou ja alles alles alles weer wat is mijn favoriete stad parijs ja het is echt heel erg leuk dus dit is dit mooi stevig web willen mogen zeggen ga.

Je zeggen mooie ben enthousiast f genoeg die denk ik echt niet in ik heb gewonnen ga dus niet van horen en dus moet je in de pot in de pot altijd vlot ga ze wind hem zelf bakken nu leg een koekje op je voorbeeld en zorg dat deze je mond komt zonder je handen.

Te gebruiken je kan dit mislukt heb jij dan nog een hele leuke challenge een opdracht die de vliezen in het volgende filmpje moet doen zet het dan even in de reacties en misschien ben ik.

Dat wel dus maakt even leuk weetje wel nee bedankt voor het kijken en naar deze video van liefdestest ik hoop dat je het leuk vond als je het filmpje nou zo leuk vindt doe een blauw duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op dit kanaal iets doen is leuk.

Deshazor Everett Jersey